Esthecin: ontstaan uit liefde

De reden om Esthecin te ontwikkelen was het haarverlies van de dochter van Drs. van Montfort. Haar zoektocht naar een middel om haar haargroei te ondersteunen, mislukte. Drs. van Montfort besloot daarop om zelf aan de slag te gaan. Na het bestuderen van de dynamiek van haren, keek hij naar de mogelijke oorzaken van haarverlies. En dat kunnen er een heleboel zijn. Zijn studie leerde ook dat haarverlies veelal een combinatie van oorzaken betreft, maar dat de meest voorkomende oorzaak ligt in de androgene factoren.

Meer haarvolume en betere haarkwaliteit

Hij ontwikkelde een serum dat helpt bij androgeen haaruitval. Hij maakte gebruik van natuurlijke ingrediënten. Het serum bleek bij haar aan te slaan. Daarom dat het daarna een half jaar werd getest op een pilotgroep. Wat bleek? Alle deelnemers meldden positieve resultaten, zoals meer haarvolume en betere haarkwaliteit. Er werd daarom onmiddellijk besloten het haarserum door te ontwikkelen en zo werd Esthecin een feit. Esthecin betekent ‘ontwikkeld voor Esther’.

Mensen gelukkig maken

De missie van Drs. van Montfort is heel eenvoudig: zoveel mogelijk mensen gelukkig maken. Drs. Van Montfort heeft meer dan tweeënveertig jaar ervaring. In die tijd heeft hij heel veel vrouwen en mannen gezien die ongelukkig waren als gevolg van haarverlies.

Hernieuwd zelfvertrouwen

Begrijpelijk, want haren zijn belangrijk voor mensen. Voor vrouwen staat een mooie bos haar symbool voor vrouwelijkheid, aantrekkelijkheid en trots. Voor mannen geldt dat kaalheid hun zelfvertrouwen en gevoel van mannelijkheid kan aantasten. Drs. van Montfort is ervan overtuigt dat mensen zelfvertrouwen voelen groeien, dankzij Esthecin. Net zoals zijn dochter!