Welkom op het portal voor professionals

Dit onderdeel is alleen toegankelijk voor artsen, therapeuten en professionals op het gebied van haarverzorging en cosmetica.

Onze website biedt u als professional de gelegenheid tegen groothandelsprijzen ons product in te kopen voor uw patiënten en cliënten. U kunt een verzoek indienen om professioneel afnemer van ons te worden door onderstaande gegevens in te vullen en te verzenden. U kunt professioneel afnemer worden indien u als professioneel haarspecialist actief bent en als ondernemer of arts staat ingeschreven in het BIG-register of de Kamer van Koophandel. Uw inschrijving verzoeken wij u dan ook in de vorm toe te voegen.

Na verzending via de button ‘aanvragen’ (onderaan deze pagina) worden uw gegevens toegezonden aan de Commerciële Afdeling voor fiattering. Het kan zijn dat zij telefonisch of per email contact met u opnemen.

Condities en voorwaarden ontvangt u in de aan u toegezonden bevestigende email.

In deze email ontvangt u ook de gegevens waarmee u kunt inloggen. Nadat u heeft ingelogd wordt u nog enige informatie verstrekt die voor uw beroepsgroep belangrijk kan zijn.

Ps: Let ook op uw spambox. Soms komt een email daarin terecht omdat uw beveiligingssoftware streng is ingesteld.

Registratieformulier Professionals

* indicates required
Aanhef *