Professional

Ons doel

Als technologisch innovatief laboratorium stelt Van Montfort Laboratories zich tot doel mensen met haaruitval te helpen door gebruik van het ontwikkelde haarserum. Onze website is nauwgezet voorzien van informatie voor gebruikers op welke wijze het product gebruikt moet worden voor optimaal effect.

Samen met deskundigen

Wij worden regelmatig benaderd door deskundigen zoals artsen, schoonheidsspecialisten en kappers met het verzoek hen te voorzien van diepgaandere informatie, zoals onderzoeksgegevens, de technische reden van het effect van het product en wetenschappelijke literatuur over haaruitval voor achtergrondinformatie.

Deze professionals wensen zich op deze wijze verder te verdiepen in de werking van het product voordat ze het haarserum voorstellen aan hun cliënten.

Deze professionals ondersteunen wij met instructiefilms zodat gebruik van het product duidelijk uitgelegd kan worden aan hun cliënten. Nadat hun client zich als gebruiker heeft aangemeld op onze website is deze instructiefilm ook toegankelijk voor de client op zijn persoonlijke pagina opdat optimaal gebruik kan worden geïnstrueerd.

Voorwaarden en condities

Wij bevorderen het deskundig gebruik van ons haarserum en werken graag met professionals samen. Daarvoor kennen wij speciale voorwaarden en condities die wij u graag doen toekomen.

Wij kennen twee logistieke systemen, t.w. u neemt zelf een beperkte hoeveelheid voorraad en overhandigt het haarserum rechtstreeks aan de gebruiker (u heeft dan zelf voorraad) óf u heeft zelf geen voorraad en laat de gebruiker de bestelling zelf doen op onze website, zodat hij het product thuis bezorgt krijgt. Na het inloggen met uw persoonlijk account kunt u als professional eenvoudig via onze 24/7 bereikbare website bestellen. Uitzonderingen daargelaten kunnen wij op werk- en zaterdagen binnen 24 uur leveren. Een kleine voorraad van 10 dozen is voor professionals voldoende. In beide gevallen zijn dezelfde speciale voorwaarden en condities van toepassing.

Vraag een samenwerking aan

Bent u professional, dus arts, kapper of schoonheidsspecialist, meldt u aan door invulling van onderstaande gegevens en voeg daarbij een digitale copie van ofwel uw inschrijving in het BIG register of uw inschrijving in de Kamer van Koophandel. Na verificatie krijgt u een email met nadere gebruiksinstructies en uw condities en voorwaarden als professional.

Registreer u nu als professional en ondersteun ons doel om mensen met haaruitval te helpen.

Registreer u als professional

Reeds geregistreerd en bestellen?

Bestellen als professional