Haarverlies en dunner wordend haar is een steeds groter probleem. Nu al heeft 40% van de vrouwen last van toenemend haarverlies, terwijl dat bij mannen 70-95% is. Het is belangrijk dat mensen die Esthecin gebruiken goed begeleid worden. Daarom dat wij Masterclasses gaan geven om professionals zoveel mogelijk handvatten te geven om hun klanten te begeleiden. Deze Masterclasses duren ongeveer 3 uur.

Met Huid en Haar

Van haarverlies naar haargroei

In deze Masterclasses komen onder andere de volgende onderwerpen naar voren:

  • Vanuit de psychische kant worden handvatten aangeboden om haarverlies open te bespreken met klanten en om te gaan met hun angst en onzekerheid.
  • Vanuit de medische kant wordt de biologie van de hoofdhuid en de haargroei besproken.
  • Er wordt uitgelegd hoe haarverlies te meten is. De nieuwste techniek is het werken met een Trichometer. Met dit kleine handzame apparaatje, ter grootte van een mobiele telefoon, kan de hoofdhuid in kaart worden gebracht.

Volgens ons is er niets mooier dan een blije en tevreden klant die volop geniet van het leven. We willen jou als professional de tools in handen geven dit met veel van jouw klanten te bereiken.

De Masterclass zal worden verzorgd door:

  • Hans van Montfort, Arts, Research en Ontwikkeling
  • Esther van Montfort, Business Developer en ervaringsdeskundige

Aanmelden:

Indien je interesse hebt om een Masterclass te volgen kun je je aanmelden door een mail te sturen met je contactgegevens naar [email protected]

Indien je met een groep (minimaal 10 personen) een Masterclass wilt volgen is het mogelijk om te kijken of wij naar jouw locatie komen op een afgesproken dag(deel).

Data en locaties:

Vastgestelde data:

Maandag 7 september 2020 – Alphen aan den Rijn
Maandag 2 november 2020 – Haelen
Maandag 7 december 2020 – Alphen aan den Rijn

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment