Succesverhalen

Alle teksten en films op deze website voldoen aan de Nederlandse Code voor de Aanprijzing van Gezondheidsproducten en worden vooraf beoordeeld door de keuringsraad KOAGKAG. Dat geldt ook voor de reviews die we mogen plaatsen. Deze beoordeling kan ertoe leiden dat uw tekst niet of slechts gedeeltelijk geplaatst mag worden en dat het enige tijd kan duren voordat u de tekst kunt zien op deze site.

Voor recente reviews verwijzen wij daarom naar “Trusted Shops” en naar de Nederlandse Haarstichting. Deze zijn onafhankelijk en daarom hoeven reviews vooraf niet te worden beoordeeld.

Om een review te plaatsen geven we u de volgende richtlijnen:

  • Wij stellen een eerlijke beoordeling op prijs. We vragen u hiervoor maximaal 150 woorden te gebruiken
  • Er mag niet worden gesproken over een (haar)ziekte
  • Er mag geen verwijzing worden gemaakt naar een geneeskrachtige werking
  • Er mag geen relatie worden gelegd met een medisch professional
  • We mogen geen voor- en na foto’s laten zien

We willen u alvast van harte danken voor de moeite een bericht te schrijven.

Jacques

Marleen

Desh

Shawn

Yacemin

Zeer makkelijk in gebruik: verdelen over hoofdhuid, inmasseren en laten intrekken!

Het is zeer gemakkelijk in gebruik, meestal ga ik ermee slapen.

Esthecin heeft heel veel voor mij betekend. Fijn om in de spiegel te kijken en niet meer problemen te hebben met mijn haardos.

Fantastisch! Mijn haren zien er beter uit en voelt veel voller aan. Krijg ook veel complimenten: “wat ziet je haar er goed uit, wat heb je gedaan”.

Mijn zelfvertrouwen is weer terug en ik heb meer rust. Ik kan weer goed slapen en wordt wakker van de wekker in plaats van losse haren. Ik heb meer plezier in het leven en straal dat ook uit. Ik ga ook meer op stap in plaats van thuis te schuilen.

Werken aan verbetering met resultaat geeft meer zelfvertrouwen! Na de behandeling zit het voller en dat is geweldig.

Het haar is veerkrachtiger en voller. De gezondheid van het haar is noemenswaardig te noemen. De nieuwe haren waren na 3 maanden zichtbaar en blijven groeien tijdens het proces.

Wat een fijn product, na vijf zwangerschappen had ik last van haarverlies ik zag mijn haar steeds dunner en dunner worden. Na veel speuren op het internet kwam ik dit product tegen. Nu na drie maanden gebruik zie ik heel veel nieuwe haren op mijn hoofd. Product beloofd zeker wat het beloofd. Ook super gemakkelijk in gebruik.

M uit Utrecht

Geachte van montfoord.
Hierbij geef ik Wim de groot uit zwollywood even een reactie op esthecin
Wat mij opvalt dat wanneer je niet te gouw opgeeft met esthecin dan krijg je
inderdaad nieuwe haargroei wat ook niet meer weggaat .
Maar je moet niet ongeduldig zijn .
Het is beter als haartransplantatie want je krijgt je eigen haar weer terug zonder pijn en je hebt ook weer meer haar groetjes van

Mijn haar viel uit door waarschijnlijk de combinatie van een traag werkende schildklier + overgang. Er bleef steeds minder over.
Op zoek naar een oplossing kwam ik deze site tegen.

En dacht, niet geschoten is altijd mis.

Na 1 maand gebruiken moest ik naar mijn kapster om alles netjes bij te laten werken en vertelde haar wat ik probeerde. Ze had er een hard hoofd in, maar was wel nieuwsgierig vooral om dat veel vrouwelijke klanten met haaruitval te maken krijgen in de overgang. Na 4 maanden was ze verbaasd over de hoeveelheid nieuwe haartjes bovenop en raadde me aan door te gaan.
Nu weer bijna 3 maanden verder is het bovenop en aan de zijkant weer geheel gedekt en begint het aan de achterzijde weer te groeien. Ondanks de groei, blijf ik ook de komende 3 maande smeren.

Voor mij werkt het.

Bedankt!

Josethe

Ik gebruik esthecin nu 9 maanden, ik ben er echt ontzettend blij mee, na een operatie met lange narcose was mijn haargroei tijdelijk gestopt, en daarna veel haaruitval.
Nu groeien mijn haren weer goed,en heb ik ook veel nieuwe haren,die nu al 7/8 cm zijn.

Het werkt echt als je ook echt serieus begin 2 x per week zorgvuldig opbrengt en goed in masseert en blijft doorgaan

M D., Haarlem

Ik gebruik esthecin al een tijdje en ben tot nu toe zeer tevreden

Koos A., Melderslo

product bestellen en daags erop al binnen.
bij mij lijkt het aan te slaan, gaat wel heel langzaam.

Ik wilde niet direct na ontvangst een beoordeling schrijven. Nu na gebruik van twee maanden ben ik echt heel blij met dit product. Ruim een week geleden voelde ik bij het wassen over mijn hele hoofd allemaal stekeltjes, ik heb mijn zoon gevraagd om eens goed te kijken want mss was het wel de wens van de gedachte. Maar idd, hij zag volop dikke zwarte stekeltjes over mijn hele hoofd. Blij hiermee

Goed product, ik gebruik Esthecin vanaf oktober 2018 en ik merk dat mijn haar er beter van geworden is. Steviger en makkelijker in model te brengen. Ook haargroei is snelller.

Makkelijk te bestellen, snelle verzending en uitstekend product! Merk een duidelijk verschil – mijn haar is veel gezonder en haaruitval is minimaal geworden. Aan te bevelen!

Esthecin werkt bij mij echt heel goed…
Heb ook een tijd lang minoxidil gebruikt,maar dit werkt honderd keer beter!!